BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 12 December 2008

BORINK NYER....

ari ni tak de bende yang istimewa berlaku dalam hidup ana. ingat ari ni nak gi North Point, temankan sepupu ana gi jalan2. tibe2 rasa malas nak gi. so, kami pun just duduk2 kat umah, tengok tv dll. sebelum asar kami sume diwajibkan pegi ke masjid. katanya ada jemputan makan2 kat atas bumbung bangunan masjid Ammar tu. memang banyak makanan yang dihidangkan, tapi ana ngan adik2 makan masakan umah jer. just makan rendang, bihun ngan nugget jer... ari sepupu ana kene marah ngan TKW(tenaga kerja wanita yang ikut makan kat sana). siap tolak2 lagi tu... tetibe kawan dia bagitau yang Amalina(sepupu ana) ni adalah salah seorang tetamu undangan iaitu keponakannya (anak saudaranya) Pak Muhaemin. terus jer dia mintak maaf. pengajarannya di sini, "janganlah terus berkasar ngan orang walaupun dia hanya seorang TKW" dan lagi satu, "terus mintak maaf kalau terkasar bahasa atau terpukul yek!"

p/s: ingatlah pesanan penaja ini.

1 comments:

n a b i l a h said...

ili.
aku rindu kau.
sori ta reply email.