BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 31 December 2008

....??!!

hari ni tak dek bende yang pelek2 berlaku dalam idup ana. just ari ni sejuk sangat... pagi tadi time ana bangun tido, suhu kat sini 13c. girr girrr...

yay... tak lame lagi ana nak balik ke malaysia.. rindu nyer kat nasi lemak.. secret recipe.dan macam2 lagi lah... kat kawan tidak ana lupekan. hehehehe... miss u guys damn much..
especially beja, aen, nadz, esah, aten ngan the boyz dari batch 2007..

ari payah sangat ana nak tulis blog ni... punye lah lame ana merayu kat adek2 ana ni. ish ish ish. payah betul ade adek macan ni. ooppss... jangan marah wahai adekku bile bace blog ni. kih kih kih..

sekarang ni merupekan saat2 akhir ana nak shopping kat sini. duit pun dah nak kering. macam2 gak yang ana beli. dari beg sampailah ke accessories... inilah sifat perempuan walaupun ana ni bukannye feminin sangat pun.. (gelak). budak2 abim mesti tau perangai ana especially dari batch ana, kan?(wink wink). ana ada cakap kan yang umi ana dah balik? rindu jugak kat masakan umi...(weeping).

berita sensasi!! beja, beja, aku da cakap kat ko kan yang aku da makcik mude setahun dari aku, kan? kita orang main2 yang aku ngan dia suami isteri. siap ade madu lagi. aku of course lah jadi isteri die yang pertama dan madu aku afifah.. eeee geli geliman bile aku cerita kat ko ni (nak muntah dah ni)... hari ni officially dah cerai ngan dia. horray!! sebab nyer aku tak belikan dia thumbdrive yang dia nak. itu lah... sape suruh tak bagi duit nafkah kat isteri dia...

eh, tercakap 'aku' pulak. tak pelah... sekali sekala nak jadi budak ganas..abi ana sekarang ni tengah jadi DJ radio. tergelak2 ana dengar. adek2 ana jadi penyanyi alias penyanyi jemputan kat situ. entah ape2 lah...

ok lah. sampai sini jer lah.. ana nak join same ngan dia orang.. sayonara...

1 comments:

n a b i l a h said...

ili.
sory ta reply ur msg.
krdt expired.
malas na topup dh.
haha.

btw, miss u too.
(: